BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Mustafakemalpaşa Ortaokulu

e-güvenlik ve internet güvenliği

e-Güvenlik, internette çalışırken dikkate alınması gereken hususlarla ilgilidir.

eTwinning, katılımcı Avrupa ülkelerindeki okullarda çalışan personele (öğretmenler, okul müdürleri, kütüphaneciler v.b.) iletişim kurmaları, işbirliği yapmaları, projeler geliştirmeleri, paylaşımda bulunmaları; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunun bir parçası olduklarını hissetmeleri ve bu topluluğun bir parçası olmaları için güvenli bir platform sunmaktadır. eTwinning'e kaydolan öğretmenler, Ulusal Destek Servisleri tarafından kontrol edilir ve eTwinning'in tüm özelliklerini kullanabilmek için onaylanırlar.

Ancak, öğretmen ve öğrenciler de dahil olmak üzere herkesin farkında olması ve çevrimiçi satın almadan görsellerin yayınlanmasına kadar herşeyden faydalanmak için donanımlı olmasını gerektiren ve internette güvenli bir şekilde çalışmayla ilgili sorunlar bulunmaktadır. Bugünün dünyasında her vatandaş, aynı zamanda dijital dünyanın da bir vatandaşıdır ve dijital vatandaş olmayla ilgili hakların ve sorumlulukların ne olduğunu anlaması gerekir.

29-01-202129-01-202129-01-202129-01-202129-01-2021

Yayın: 29.01.2021 - Güncelleme: 29.02.2024 14:34 - Görüntülenme: 456